Fordítások

forditoirodaTöbb fordítási szakterületet fedünk le, ebből az alábbiakban felsorolunk néhányat:

  • kézikönyvek, gépkönyvek
  • műszaki dokumentációk
  • reklámfüzetek, marketing szövegek
  • szerződések, jogi szövegek
  • gazdasági szövegek, levelezés
  • tájékoztatók, biztonsági adatlap
  • használati utasítások
  • szakkönyvek

Honlapok fordítása

Weboldal fordítás angol, német és más nyelvekre. Ha önnek van egy weboldala, mely csak egyetlen nyelven érhető el, és szeretné bővíteni, elérhetővé tenni a más nyelveket beszélők számára is, hívjon bizalommal a cégünk által nyújtott szakmai szolgáltatásokért. A többnyelvű honlap üzleti sikereinek titka: több látogató, több megrendelő. Mi segítünk önnek, olyan nyelvre fordítjuk le, amilyenre óhajtja, ha kell, a fordítás meg fog felelni az eredeti külalaknak, viszont akár tanácsokkal is el tudjuk látni, és a fordított oldalnak egy más külsőt adunk.

Részletekért hívjon bennünket a +36-30-251-3868-as számon!

Tolmácsolás

Tolmácsolás angol, német, szlovák, francia nyelveken. Cégünk tolmácsolási szolgáltatásokat is nyújt a legmagasabb minőségben és a legjobb áron, angol és német szinkron tolmácsolás, szimultán tolmácsolás vagy konferencia tolmácsolás. Tolmácsaink releváns tapasztalattal rendelkeznek a különböző területeken, és hajlandóak ügyfelek kérésére utazásra is. Ugyanakkor külsős munkatársakkal is dolgozunk, akik külföldön fogják önt várni, és segítenek leküzdeni a nyelvi korlátokat.

Mi a legjobb szakembereinket bocsájtjuk az ön rendelkezésére, akik az adott szakterületen a legnagyobb tudással rendelkeznek, akik elkísérik önt üzleti tárgyalásaira, találkozóira, és segítenek szót érteni partnereivel.

Tolmácsaink vállalnak konszekutív és szimultán tolmácsolást, emellett telefonos vagy videohívásos tolmácsolással is foglalkoznak. Amennyiben rendelkezésünkre bocsájtja az anyagot, tolmácsunk időben felkészül az adott szakterületből, témából, így tolmácsoláskor minden a legnagyobb rendben fog folyni, és nemcsak ön, hanem idegen nyelvet beszélő partnerei is elégedettek lesznek tolmácsunk munkájával.

További információkért hívjon minket a +36-30-251-3868-as számon!